Прочитај ми чланак

Јавио се „шефов“ адвокат да брани „Данилових 30.000 долара, стан и кола“

0

Ана Брнабић, адвокат Александра Вучића и у слободно време премијер Србије без моћи одлучивања, неће више да буде фикус у Влади, мало хоће и да брани шефа, како зове председника Србије. Па да видимо шта каже она на то да је по речима Капетана Драгана, Данило Вучић, син председника државе, са навијачима Звезде, и "још некима" исплатио Капетана Драгана са 30.000 долара, кључевима од стана и кола.

– Ја мислим да, као „независни“ и „објективни“ захтевате: не само да се провере финансије Данила Вучића, већ да Пореска управа провери све остале који су запослени за плату од 500 евра – написала је на Твитеру премијерка Србије Ана Брнабић реагујући на изјаву колумнисткиње и уреднице у листу Данас Сафете Бишевац да Пореска управа треба да „прочешља“ финасије Данила Вучића.

Бишевац је за Н1 навела да је велика срамота информација коју је објавио Капетан Драган да су му „Вучићев син и навијачи дали 30.000 долара, стан и ауто и истакла да би Пореска управа, која прочешљава и тражи податке о путницима који су потрошили 5.000 евра, сада требало да прочешља финансије Данила Вучића, „па да видимо како он, са платом од 500 евра помаже Капетану Драгану, купује стан, кола и шта већ ради“.

Бишевац је запитала и „откуд сину председника који ради као обичан радник и има плату 500 евра (што је веома добра плата за радника), откуд му толике хиљаде долара да помаже…“.

– Треба их затрпати предметима да никада не стигну да провере газда Ђиласа и његових 619 мил евра – навела је Брнабић у својој реакцији.

„Ја мислим…“!