Прочитај ми чланак

ЈАЊУШЕВИЋ (ДВЕРИ): Породична шетња је шетња којој пружам подршку

0

„Шетња која заслужује моју и подршку Двери је само она која промовише породичне вредности и рађање деце у Србији“ - рекла је народна посланица Марија Јањушевић.

У Београду је у петак 14.09. одржана Породична шетња са Литијом, коју су заједнички организовала удружења Ћирилица, Завет српско-руски, Српска солидарност храном, Руско сабрање, Част отаџбине, Опстанак, Православна породица и СКЦ Ћирилица Београд.

Српски покрет Двери је, као и увек до сада, подржао овај породични скуп на више начина.

Скупу су присуствовале Марија Јањушевић, народни посланик и члан председништва, Радмила Васић, одборник Двери у ГО Звездара и Сњежана Гаћеша, члан Савета Двери за социјална питања.

„Политика Двери није усмерена против некога, па ни против ЛГБТ популације, већ ЗА нешто – за заштиту породица, за помоћ мајкама, за подршку и повећање наталитета. Са друге стране, управо ЛГБТ лоби наступа агресивно и нетолерантно против породичних и традиционалних људи.“ – сматра Јањушевић.

Српски покрет Двери се од свог постанка 1999. године залаже за активније учешће државних институција у подршци породици и промоцији породичних вредности.

Након што је на породичној шетњи 2010. Београдом прошетало 20.000 породичних људи свих узраста, Двери су одлучиле да се за своју породичну и „Pro life“ политику боре на најдиректнији могући начин, уласком у политику и директним утицајем на измену законодавства.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!