Прочитај ми чланак

БОШКО: Породична Србија је већина и треба да преузме власт у Србији (ВИДЕО)

0

На јучерашњој традиционалној Породичној шетњи, као својеврсном сабору породичне и родољубиве Србије под слоганом „ЗА СВЕ НАШЕ ПОРОДИЦЕ” затражио сам да 15. мај – Светски дан породице – постане државни празник и нерадни дан у Србији. То би коначно био симбол стављања породице на прво место у нашем друштву и држави.

Ми, породични људи Србије смо већина у овој држави. Доста смо трпели тортуру антихришћанских и антипородичних политичара и закона који су усмерени против наших традиционалних вредности. Доста смо ћутали док нас убеђују да је нормално да дете има тату и тату или да је нормално да се неко пре подне осећа као мушко а поподне као женско, и да све то ова држава мора да усвоји и поштује, а сви који се против тога побуне да буду кажњени због противљења овим новим тоталитарним идеологијама хомосексуализма и родне равноправности.

Већинска Србија тражи хитно повлачење поменутих закона о истополним заједницама, родној равноправности и изменама и допунама закона о забрани дискриминације из скупштинске процедуре. Када је власт ове законе кандидовала на изборима? Када су питали грађане Србије да ли смо за овакве законе? Откуд им право да крше Устав? Као уставобранитељи штитимо уставну категорију брака као заједнице мушкарца и жене, и не дамо да се противуставно мења дефиниција брака и породице.

Свака породица у Србији треба да зна да има Српски покрет Двери као своју политичку опцију која је спремна да брани и штити породичне вредности и сваког породичног човека. То значи да презадужене породице имају коме да се обрате да заједно спречимо јавне извршитеље да им отимају породични дом и избацују их на улицу. То значи да смо политички заштитници трудница, породиља, мајки, младих брачних парова и породица са децом. Али то значи и да бринемо и за оне бракове који не могу да имају деце, за самохране мајке и очеве, за самачка и старачка домаћинства, разведене и усамљене…

Сви су они чланови наших породица и породични људи. Бринемо и за хомосексуалце и њихова права, јер су и они чланови наших породица и међу њима има много патриота и честитих људи који не желе да их представљају плаћеници из прозападних невладиних организација који их користе као оруђе у наметању идеологије хомосексуализма малолетним лицима у Србији, што мора бити забрањено. Њихова приватност је њихова ствар и у то се не мешамо нити ћемо дозволити било какву њихову дискриминацију. Али, исто тако не дозвољавамо да нашој деци неко намеће нешто што је противно Уставу, учењу свих традиционалних верских заједница у Србији, јавном моралу и породичним вредностима.

Долазак породичне политике на власт у Србији значиће економску, социјалну и здравствену заштиту за све наше породице, али и еколошки патриотизам и заштиту животне средине од прљавих технологија и бахатих инвеститора. Увешћемо пореске реформе које ће значити смањење пореза на зараде за свакога ко ступи у брак, као и даље смањење пореза на зараде и пореза на имовину за свако новорођено дете, како би породичним људима остајало више новца у кућном буџету. Тако озбиљна држава подржава и фаворизује брак и породицу. Такође ћемо уместо субвенционисања страних фирми подржати домаће породичне фирме и пољопривредна газдинства, јер и у економији, социјалној политици, образовању, култури, медијима, синдикалним и радничким правима – породица мора да буде на првом месту.

Породична Србија је већина и треба да преузме власт у овој држави. Када то кажем не мислим само на Српски покрет Двери као политичку организацију породичних људи која је прва ставила породицу на прво место, већ на све патриотске организације које су подржале јучерашњу Породичну шетњу, сабране у један заједнички Покрет за живот Србије. Интерес породица је изнад левице и деснице, власти и опозиције и око тога се можемо ујединити без обзира на све наше верске, националне или политичке разлике. Јучерашња Породична шетња је пример како патриоте могу да се уједине и по другим питањима у један заједнички српски национални фронт за очување КиМ у саставу Србије, економски и еколошки патриотизам и промену корумпираног система који овде влада више од 30 година.

Управо то може бити једна нова опозициона колона коју су грађани дуго чекали: ЗА ПРОМЕНУ СИСТЕМА. Јер, колико смо год огорчени противници садашње власти – толико смо и против повратка на бивши режим. Јер, нису грађани 2012. толико били за Томислава Николића колико су били против Бориса Тадића. Лош рад прошле власти довео је до владавине СНС. Повратак на старо не би донео промену система, а то не смемо да дозволимо. Потребан нам је трећи политички пут, независан и од садашњег и од бившег режима, који би сарађивао са свима из опозиције на смени актуелне власти, али и био гарант да после смене власти ништа неће остати исто већ да ће доћи до промене комплетног корумпираног система.