Прочитај ми чланак

„Ја сам чувени Реља Огњеновић, поносни пријатељ породице Вучић“ (ВИДЕО)

0

Међу бројним државним функционерима и представницима јавних предузећа на контрамитингу СНС у петак био је и директор ПИО фонда Реља Огњеновић. Током разговора с председником покрета "Љубав, вера, нада" Немањом Шаровићем, Огњеновић је истакао да је поносни пријатељ породице Вучић, те да људи из ПИО фонда нису дошли организовано на контрамитинг.

Током контрамитинга СНС, који је одржан у петак испред Народне скупштине, лидер покрета „Љубав, вера, нада“ и некадашњи високи члан Српске радикалне странке (СРС) Немања Шаровић разговарао је с члановима, функционерима и симпатизерима СНС.

У једном тренутку, саговорник му је био директор ПИО фонда Реља Огњеновић.

Ево како је изгледао разговор Шаровића и Огњеновића на контрамитингу напредњака:

Огњеновић: Због чега сте дошли овде да ометате људе?

Шаровић: Ја сам дошао да бих разговарао с народом.

Огњеновић: Ето, је л’ имате још нешто да питате?

Шаровић: Видим да је овде доста људи из ПИО фонда. Јесте ли дошли организовано?

Огњеновић: Нисмо, дошли смо сами. Неки људи су дошли с једне, други с друге стране. Људи из ПИО фонда се друже и приватно зато што смо ми једна породица, као што Србија треба да буде једна велика породица.

Шаровић: А, на којој сте ви позицији у ПИО фонду?

Огњеновић: Ја сам директор.

Шаровић: А ви сте овај чувени друг Данила Вучића?

Огњеновић: Ја сам чувени Реља Огњеновић, поносни пријатељ породице Вучић и свуда ћу то да истичем.

Огњеновић, један од младих кадрова Српске напредне странке, раније је био заменик директора ПИО фонда, а у јавности је постао познат када је постао члан Већа за саобраћај општине Вождовац, упркос томе што његова стручна спрема (физиотерапеут) нема додирне тачке с поменутим послом.

На то место постављен је 2014. кад је имао 24 године, а као образложење за ову одлуку општина Вождовац је на сајту навела да је он имао искуство пописивача 2011. године и да је два пута по три месеца стажирао у специјалној болници за рехабилитацију и Заводу за заштиту радника МУП-а.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Реља Огњеновић (@relja.ognjenovic)

Непосредно након што је изабран за директорску функцију, Огњеновић је у јакни с обележјима СНС обилазио присталице СНС, делио им телевизоре, веш машине и фрижидере. Како је написао Огњеновић на Инстаграму, реч је о донацији члановима ове странке која се финансира из сад већ добро познатих „личних средстава“… Истих оних из којих одбори СНС месецима уназад деле дрва за огрев, средства за личну хигијену и разне друге потрепштине…