Прочитај ми чланак

Иван Ивановић: Србија је у канџама обавештајних служби

0

У држави је направљен тотални хаос, који је добро изрежиран и контролисан од обавештајних служби, и који за свој основни циљ има уништење српске државе на свим фронтовима.

Како би Србија уопште покушала да се извуче из катастрофалне ситуације у којој се налази потребна је снажна политичка воља и бескомпромисна борба са различитим агентурама и њиховим испоставама. Принцип по којем је Србија поробљена изнутра преко сопствених грађана је школски пример како су окупирне многе државе и од њих стварани западни протекторати којима управљају амбасадори.

Преко 20 година, разне западне обавештајне службе помагале су “опозицију”, невладине организације и независне медије, да би по паду режима Слободана Милошевића (о којем такође немам лепо мишљење, да неко не помисли да га браним, и којег сматрам водећим кривцем за стање у којем се налазимо) , исти ти људи који су финансирани под плаштом “бораца за демократију и слободу” од страних агентура дошли на власт у Србији.

Запад је уз велике количине новца и војну моћ успео да оствари своје геополитичке циљеве, и да кроз инструментализацију својих обавештајних кадрова у српске институције, преко политичких странака и НВО, које су својим новцем довели на власт, почне да на изглед легитиман начин води државну политику Србије, која када се стране погледа поседује све што и треба да има једна независна и суверена држава.

Оно што треба да нам буде јасно то је да свако од политичара који је финансиран од стране запада, односно обавештајних служби, који носе називе различитих фондова и организација како се не би на први поглед ушло у траг новцу су директно укључени у уништење српске државе које се одиграва на више поља.

Преко својих политичких кадрова које су довели на власт и који су бесомучно испуњавали све захтеве амбасадора САД , најпре је уништена економија, уништене су водеће и највеће државне фирме, распродате су страним улагачима који су их после приватизација редом гасили и запослене отпуштали, на тржиште су дошле стране банке које су спровеле најбескруполознију пљачку грађана преко кредита и камата на кредите, српска војска је расформирана, оружје је уништено, инстутуције и министарства су постала легло корупције и неспособних политичких кадрова који су у њима нашли ухлебљење.

У држави је направљен тотални хаос, који је добро изрежиран и контролисан од обавештајних служби, и који за свој основни циљ има уништење српске државе на свим фронтовима.

У овом моменту Србија не постоји као држава, и све институције, укључујући и парламент су позоришта која у правом смислу речи служе искључиво за обману грађана како би имали утисак да држава функционише. Држава Србија , односно њени представници немају право на слободно мишљење, не смеју да воде државну политику у корист своје државе и народа и за сваки свој потез дужни су да добију одобрење амбасадора.

Никаква хапшења тајкуна, прошлих и садашњих политичара неће променити ништа. Јер ће њих наследити неки нови тајкуни и политичари који ће имати дебелу залеђину да раде то што раде. Овакав паразитски систем који разједа тело српске државе, односно њене иснтитуције могуће је уништити једино системском борбом и демонтажом политичких и НВО кадрова убачених у српске институције и финансираних од обавештајних структура.

Најпре се мора кренути у контролу рада и токова новца невладиних организација, политичких партија и медија, који су упали у око јавности по свом противуставном деловању, а затим кренути у истрагу њихових лидера и истакнутих личности које се налазе на политичким и државним позицијама од значаја и детаљно испитати да ли је њихов рад у складу са Уставом РС и да ли им имовинска карта одговара приходима.

Када истрага доведе до резултата, свако ко је добијао новац за противуставно деловање мора бити најстрже санкционисан, а медији, политичке партије и НВО редом забрањени.

Чишћењем државног апарата, политичих партија и медија од уплива различитих интересних и обавештајних групација, држава ће моћи да почне да дефинише своје циљеве и методе како ће до њих доћи.

Без обзира која политичка партија је на власти, без демонтаже обавештајних структура у медијима, НВО и политичким партијама, биће немогуће да дође до било каквог напретка и ми ћемо као народ из дана у дан све више пропадати.
Као логично питање поставља се да ли је уопште могуће доћи на власт без подршке запада и уколико нисте њихова политичка марионета која је одабрана да у наредном периоду глуми власт, и на то питање најбољи одговор може да да народ.

Уколико се српском народу смучило да буде у канџама агентура, да живи у лажној држави, има за председника и премијера пајаце, позориште од скупштине, да умире од глади и живи у беди, мораће да јасно у својој глави зна шта хоће и колику жртву је спреман да понесе.

Српски народ свакодневно подноси тихо страдање, које је развучено на дужи временски период, јер за политичке стратеге време не игра битну улогу, да ли ће доћи до нестајања наше државе за 5. 10, 50 или 500 година, њима је сасвим небитно, јер они имају тачно одрећену стратегију коју спроводе.

Да ли ћемо тихо умрети, или ћемо покушати да скинемо окове у којима се налазимо, и без обзира на последице које можемо због тога сносити на нама је да одлучимо, јер нестајање нам је свакако загарантовано.

(СНП НАШИ)