Прочитај ми чланак

ИРИНА ВУКОТИЋ:О сукобу у емисији са Јеленом Милић одласку из студија…

0

Када се дијалог претвори у монолог, могуће је да се улоге обрну и да водитељ буде тај који напусти студио, поручила је Ирина Вукотић

Када се дијалог претвори у монолог, могуће је да се улоге обрну и да водитељ буде тај који напусти студио, поручила је Ирина Вукотић, домаћица јутарњег програма „Хепи“ телевизије, након сукоба који је пре пет дана избио између ње и НАТО лобисткиње Јелене Милић.

У интервјуу за Спутњик, колегиница Маша Радовић шаљиво је прокоментарисала како се Ирина сада „замерила НАТО пакту“. Вукотићева је са осмехом договорила да се никоме никада не замера.

– Не бих придавала значају догађај који се десио, јер сам тада рекла све што сам мислила. Када се неки разговор претвори у монолог, а више није дијалог, онда ту нема места да ту седе две особе. Нек остане једна. За ових 18 година упознала сам хиљаде људи и радила интервјуе са њима, али волим добронамерност. Чак и када је сукоб мишљења на снази, може културно, људски и са ставом да се разговара. Када то није тако и када ниво комуникације није ниво који је свима нама познат и добар, онда се и овако нешто деси – објаснила је Ирина.

Она је додала да је емсију напустила када је већ све било речено, те сматра да ништа битно и није пропустила, те се посветила другим темама.

Подсетимо, прошлог уторка избио је скандал у јутарњем програму, након што је Милићева напала Вукотићеву да је ова није бранила од Шешељевих увредљивих коментара, када је овај претходно гостовао у истој емисији. Милићева је наставила да наредних 20 минута критикује водитељку, а притом заобилазећи да било шта замери њеном колеги Љубомиру Марићу.

                       ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!