Прочитај ми чланак

ИНАУГУРАЦИЈА – „Вучић да буде доживотни председник“: Окупили се СНС ботови (ВИДЕО)

0

Председник Србије Александар Вучић положио је данас заклетву за други председнички мандат. СНС ботови, својом вољом и/или под присилом, окупили су се испред Народне скупштине, а Србин инфо је о овоме извештавао уживо с лица места. Присутан је био и Немања Шаровић, лидер покрета "Љубав, вера, нада" који је, заједно с уредником канала Дејаном Петром Златановићем, анализирао развој догађаја. Срђан Ного такође је изнео своје ставове о широј слици данашњих дешавања.

На каналу јутјуб каналу Србин инфо можете испратити развој ситуације и стећи увид у бројност људи који су дошли да дају подршку Александру Вучићу, као и у каквом су расположењу били окупљени. Присутни, који су упитани да дају изјаву за наш канал, махом су одбијали – питамо се због чега? Они малобројни који су одлучили да говоре, учинили су то по већ наученом СНС рецепту. Погледајте снимак па сами донесите суд:

Подсећамо, председник Скупштине Ивица Дачић сазвао је седницу актуелног сазива парламента на којој је председник положио заклетву и обратио се посланицима и гостима.

Фото: Србин инфо – Н.С.

 
Имајући у виду да нови сазив парламента још није конституисан јер изборне радње нису завршене, полагање заклетве било је пред актуелним сазивом Скупштине.

Фото: Србин инфо – Н.С.

Фото: Србин инфо – Н.С.