Прочитај ми чланак

ИДЕ НА ИЗБОРЕ: Веља сабира патриоте да руше Вучићеву диктатуру (ВИДЕО)

0

Не може нам Вучић ништа! Ми ћемо му бити веома озбиљна конкуренција на изборима,” рекао је лидер Нове Србије, Веља Илић окупљеним новинарима пред почетак годишњег конгреса Нове Србије, који се одржао на Тргу Устанка у Дому културе у Чачку.

Илић је додао да ће Нова Србија ће и даље држати десну опцију и да ће у наредном периоду стварати заједно са сродним покретима јак јединствену патриотски фронт у којем сигурно нећа бити укључена лажна такозвана патриотска опозиција коју је стварао режим: покрет Мише Вацића, Равногорски покрет, некакав Монархистички покрет и други који сарађују са СНС-СПС режимом, по било којој основи.

А затим је у вези учешћа Нове Србије на предстојећим парламентарним изборима истакао:

– Мој предлог је да се иде на те изборе и победи Вучић. Ви знате да сам био један од вођа 5. октобра са надом да ћемо живети у бољој Србији. Али ево и данас, 19 година после, боримо се за исте ствари као што смо се борили тог 5. октобра и шта је још горе није учињен никакав помак: исти су противници у рововима, само недостаје Слободан Милошевић. Ту су Дачић и Вучић, којима су се придружили и они који су уништили позитивне вредности 5 октобра – Синиша Мали, Горан Весић и други. То је једна интересна група која иде уз сваку власт!

Шта је још Илић изјавио данас у Чачку погледајте у ВИДЕО прилогу.