Прочитај ми чланак

И ВУЛИН УДАРИО НА РУСЕ: Иза Вучића остају дела, а иза Захарове злоба

0

Министар одбране Александар Вулин реаговао је на објаву портпаролке Министарства иностраних послова Русије Марије Захарове на њеном Фејсбук профилу и навео да се "величина човека мери храбрости да на свакој столици брани свој народ и пријатеље свог народа"

„Вучић је једини државник у Европи који је одбио да уведе санкције Русији и врховни командант војске са којом оружане снаге Руске Федерације имају највишу и најплоднију сарадњу која може да се постигне. Величина човека се не мери ни величином столице на којој седи ни величином силе у чије име говори, већ величином храбрости да на свакој столици брани свој народ и пријатеље свог народа“, изјавио је Вулин.

„Вучић свој народ, ни пријатеље свог народа, никада није ни оставио, ни увредио ни понизио. Захарова је увредила све нас који и Русију и Србију бранимо на тежим местима од њених фејсбук објава. Непријатељи Србије и Русије су данас обрадовани ситном злобом Захарове. Иза Вучића остају дела, иза Захарове злоба које ће да се стиди“, рекао је министар Вулин.