Прочитај ми чланак

И српске „медије“ треба денацификовати: Вучићеви блатоиди ћуте о вожњи ЗА РУСИЈУ!

0

Вожњу за Русију, нови велики протест српског народа, данас су прећутали сви режимски "медији" Александра Вучића, али и они "независни" (заправо на сиси западних окупатора). Изузетак су портали "Нова" и "Н1", који су са згражавањем пренели да су се "русофили окупили у Београду да подрже Путина".

Ко је пратио портал и јутјуб канал „Србин инфо“ могао је да се увери да се данас колона са неколико стотина возила, окићена српским и руским заставама, као и словом Z, кретала централним београдским улицама. Још један масовни протест (после оног одржаног 4. марта) свима је ставио до знања да је Србија уз руски браћу и да неће дозволити издајничком режиму Александра Вучића, као ни западној петој колони у нашој земљи да одузму слободу српском народу.

И медији у Србији су издајнички, баш као и режим, баш као и дубока УДБА држава, која кадрира издајнички политички кадар, како на левици, тако и на десници, у власти и у опозицији.

Управо је „извештавање“ готово свих медија у Србији о догађајима из Украјине доказ да су зрели за денацификацију. Баш као што је за денацификацију одавно зрела домаћа дубока УДБА држава, која служи глобалној, сатанистичкој дубокој држави.

Ко је пратио „српске медије“ ових дана могао је да сазна да: Украјинци побеђују јер су побили хиљаде и хиљаде Руса, да су с друге стране Руси побили сву децу у Украјини, да је питање дана када ће Русија да банкротира, да су Руси пред поразом јер војници остају без хране и горива, да чују свако саопштење украјинских нациста из Кијева, да сазнају како Путин попут Хитлера има рак, деменцију и Паркинсонову болест, да је народ Србије уз Кијев, да је потребно што пре увести санкције Москви…

Количина небулозних, прљавих НАТО лажи у српким медијима је толико велика, да је бемислено и настављати низ.

Суштина је следећа: ово народ не сме да заворави, а ни да опрости. Сви „новинари и уредници“ који тренутно раде у Вучићевој прљавој НАТО машинерији по ослобођењу више не би смели да читају медије, а камоли да у њима раде.

Свануће једном слобода и у Србији. Зрело је за денацификацију. Догодине у ПриZрену.