Прочитај ми чланак

Хрватски тајкуни и ратни злочинци покуповали српску земљу у Војводини

0

m-patriotski-broj-7Још један разлог да свој глас на локалним изборима у Оџацима дате Патриотком блоку, који једини може да заустави овај процес да сво пољопривредно земљиште у северној Србији не буде продато странцима.

Покрет Двери и Патриотски блок једини смеју да проговоре о ономе о чему сви остали ћуте јер су за то криви: од републичке и покрајинске владе до општинске власти у Оџацима. Према свим расположивим информацијама хрватски ратни злочинац Бранимир Главаш је власник некадашње земљорадничке задруге у Раткову, као и 150.000 хектара ораница у Војводини, док хрватски тајкуни укупно држе преко 250.000 хектара српског пољопривредног земљишта. Главаш стоји иза капитала више предузећа у северној Србији, која је откупио од домаћих тајкуна и криминалаца након пљачкашких приватизација.

Ове податке добро знају и некадашњи радници пољопривредне задруге у Раткову и другим местима општине Оџаци, који се годинама боре за повраћај своје противзаконито одузете имовине.

Постављају се следећа питања:

  1. Шта раде наши надлежни државни органи Србије када на овај начин губимо суверенитет над још једним делом наше територије?
  2. Ко је одговоран у републичкој, покрајинској и општинској власти за противзаконито уписивање власништва над задружним земљиштем у катастру и ко стопира спровођење одлука надлежног суда о повратку задружне имовине старим власницима?
  3. Где је крај понижењу нашег народа и пљачке наше државне имовине од стране хрватских ратних злочинаца и домаћих тајкуна?

Зато Покрет Двери поручује свима онима који ћуте када се отима наша земља да долази дан када ће бити кривично гоњени због ових криминалних радњи! Ово је још један разлог да свој глас на локалним изборима у Оџацима 15. децембра дате Дверима и Патриотком блоку, који једини могу да одбране да сво пољопривредно земљиште у северној Србији не буде продато странцима.

СРПСКА ЗЕМЉА НИЈЕ НА ПРОДАЈУ!
ОВО ЈЕ НАША ЗЕМЉА! ЗАОКРУЖИ БРОЈ 7!

Повереништво Покрета Двери у Оџацима