Прочитај ми чланак

ХРКАЛОВИЋ повукла тужбу против СЕРГЕЈА, он јој поручује: Дијана срце, зашто?

0

Она је најавила тужбу против Сергеја због како је раније навела, лажи које је изнео скупу у Књажевцу да се она, како је рекао, "забавља с ликом који дилује дрогу".

Бивша државна секретарка Министарства унутрашњих послова Србије Дијана Хркаловић повукла је тужбу против председника Покрета слободних грађана (ПСГ) Сергеја Трифуновића.

screenshot

Она је најавила тужбу против Сергеја због како је раније навела, лажи које је изнео скупу у Књажевцу да се она, како је рекао, „забавља с ликом који дилује дрогу“.

https://twitter.com/WhistlerDick/status/1138809814895779844

– Од Трифуновића ме ништа не изненађује. У одсуству било какве идеје, његова једина политика је вређање жена и деце, као и изношење скандалозних лажи. Сулудо је и очекивати од овог политичара у покушају да с тиме престане, али свакако ћу му дати прилику да своје лажи докаже на суду – навела је ренаије Хркаловићева у саопштењу за јавност.

Она је истакла да с обзиром на посао који тренутно обавља, „такве срамне оптужбе не смеју остати без судског епилога“.

Подсећамо, Хркаловићева је однела је оставку на место државног секретара у Министарству унутрашњих послова и закључила споразум о раскиду радног односа у том министарству, саопштио је недавно ресорни министар Небојша Стефановић.

Недуго затим, Дијана је повукла тужбу против Трифуновића, он је брже-боље то обелоданио на душтвеној мрежи Тwитер уз опис:

– Дијана Хркаловић повукла тужбу против мене. Дијана срце, зашто?? Ја сам се баш спремио да докажем све наводе?! Yоу’ре риппинг мy хеарт – написао је он и приложио документе где се наводи да је тужба тужиоца повучена.