Прочитај ми чланак

Хаос у СНС картелу: Заменицу председника Општине претукао повереник за Кулу (ФОТО)

0

Сукоби у Српској напредној страни букте на сваком кораку, у сваком граду Србије. Више се не могу сакрити. Борба за колач прераста у физичко у насиље. Тако је помоћницу председника општине Кула и чланицу одбора Српске напредне странке, Љубицу Тијанић, претукао, како она тврди, повереник СНС-а за Кулу - Драгутин Медојевић.

Њен пост са Фејсбука преносимо у целости:

– Поштовани пријатељи, желим да вас обавестим о догађајима који су се десили претходних дана. Наиме, у понедељак, 20. децембра сам доживела физички напад у својој канцеларији, на радном месту од стране шефа одборничке групе СНС-а и повереника ОО СНС Кула Драгутина Медојевића. Општинског одбора коме и сама припадам – навела је Тијанић.

Насилника сам пријавила, а чврсто верујем и да наша странка и држава никада неће подржати насиље над женама. Желим да се захвалим свима, и пријатељима и познаницима, који су ме протеклих дана контактирали и пружили подршку. С поштовањем, Љубица Тијанић-Буба, жена, сестра, ћерка, тетка и још увек помоћница председника општине Кула Српска напредна странка – написала је Тијанић на Фејсбуку.

Остаје да видимо како ће надлежни органи на ово реаговати.