Прочитај ми чланак

ЏО БАГЕРИСТА: Комунисти још владају Србијом, треба два багера да се сруши Вучић!

0

- Сад народ каже да сам ја крив за пропаст Србије и због свега што се десило после 5. октобра. А ја сам тек лоше прошао. Нису ми дали пензију коју сам заслужио. Ово за "Србин инфо" поручује популарни Џо Багериста, један од симбола 5. октобра и напомиње:

– Нисам ја за жуте, сви су исти и црвени и зелени. Тог 5. октобра је требало да се обави лустрација и врати отето народу, отворе досијеи, да се зна ко је ко, а није се десило ништа! Нема демократа, све су то комунисти, који су навикли да живе од лажи. Краду и лажу, а нико не иде у затвор.

– УДБА је овде основала готово све политичке партије, жути после продали све, Тадић разбио војску, а сада је Вучић добио задатак да смањи плате и пензије, да коначно Срби поцркају и да прода Косово. Странци подржавају Вучића, јер им све даје. А народ ако је глуп, нека гласа за Вучића.

Овде УДБА све мрси конце, требало ју је расформирати 5. октобра. Да би се расформирао систем, треба два багера, један на Правни факултет, а други на Палату правде, јер је ту највеће легло корпупције и криминала.

У Србији ништа не функционише осим лажи – закључује Џо Багериста.