Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Званични документ у коме је Инсајдер признао учешће у кривичном делу

0

Јавности дајемо на увид записник из Вишег јавног тужилаштва у Смедереву, који указује да је Александар Вучић још од 2007. године део пљачкашког система политичке мафије која и данас влада Србијом.

Овај документ је заправо изјава Александра Стефановића, некадашњег генералног секретара Српске радикалне странке и једног од најмоћнијих људи ДОС-а, у којем он објашњава на који начин је долазио до бесповратних кредита уз помоћ ДС, Александра Вучића и Јоргованке Табаковић и шта му је тражено заузврат.

Захтевамо од Тужилаштва да овај предмет хитно даље процесуира било кривичним гоњењем Александра Вучића због криминала или Александра Стефановића због давања лажног исказа. Позивамо и медије да добро проуче овај документ јер он представља почетак раскринкавања Вучићеве умешаности у систем политичке мафије у Србији који је данас претворио у начин функционисања државе.

Зато ће владајући режим на све начине покушати да спречи да се овај документ прикаже у јавности, јер клупко криминала и корупције у врху Вучићеве власти почиње да се одмотава.

Овде можете прочитати цео записник из Тужилаштва

Информативна служба Двери