Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Велика победа против хомосексуалне политике Владе у Војводини (Видео)

0

На редовној конференцији за штампу, Српски покрет Двери су истакли да је из уџбеника за сексуално васпитање избачено све оно што је овај прозвао као ненормално и неприхватљиво.

Двери су на конференцији за штампу подсетили да је покрајинска власт у септембру 2013. године, насилно увела пилот пројекат у десет средњих елитних школа на територији Баната, Срема и Бачке у оквиру предмета “Сексуално образовање“. Пилот пројекат је за циљ имао промовисање идеологије хомосексуализма и разбијање институције породице.

Покрет Двери дигао свој глас против увођења овог предмета. Разоткрили су сва кршења законских регулатива која су се десила увођењем овог пројекта, почевши од кршења Устава Републике Србије до кршења права деце.

Поводом одлуке Покрајинског секретеријата за спорт и омладину, да се предмет „Здравствено васпитање о репродуктивном здрављу“ у народу познатији као „сексуално васпитање“, за Школску 2013/2014. годину, уведе у 10 елитних средњих школа у Војводини, а за Школску 2014/2015. годину у чак 66 школа, Покрет Двери је покренуо кампању против увођења тог предмета, и после годину дана добили су прву битку против Покрајинске Владе у Војводини и њене хомосексуалне политике.

Из уџбеника је избачено све оно што је Покрет Двери прозвао као ненормално и неприхватљиво. Ово су само неке делове из уџбеника који су избачени:

„Планирање породице у ужем смислу је: Право људи да имају жељени број деце (не више од 4)
„Обрезањем гланс пениса постаје мање осетљив, па ово често доводи до продужавања сексуалне узбуђености“
„Хомосексуалност је романтична и позитивна варијација људске сексуалности“
„Не постоје препоруке ни границе када се може најраније почети са сексуалним односом. У данашње време разне земље имају различите норме. Најнижа је у Холандији, и износи 12 година“

Двери су истакли да иако су остварили велику победу за све породичне људе, њихова борба се наставља и трајаће све до дана када се у Србији не донесе Закон о забрани промоције идеологије хомосексуализма малолетним лицима. Иако је из овог уџбеника избачено све оно што је изопачено, овај предмет је ипак уведен незаконито и вануставно. На сајту ДВЕРИ ове недеље моћи ће да се види како је овај српски покрет системски победио покрајинску власт.

Двери су на крају поручили да неће седети скршетних руку и чекати да ова Влада дозволи склапање хомосексуалних бракова, усвајање деце од стране хомосексуалаца и промовисање идеологије хомосексуализма малолетним лицима, већ ће се борити све док породична Србија не победи.

 (Србин.инфо)