Прочитај ми чланак

Двери: СПС – Докле, бре, више!!!

0

dacicimilosevicКолико је велика пропаст Србије и Чачка најбоље се види по томе што је СПС годинама поново на власти, упркос свему што је урадио на штету српског народа и државе.

Поводом јучерашње конференције за медије локалног СПС-а у Чачку, Покрет Двери реагује следећим саопштењем:

СПС – канцер српске политичке сцене
Колико је велика пропаст Србије и Чачка најбоље се види по томе што је СПС годинама поново на власти, упркос свему што је урадио на штету српског народа и државе. Када се подсетимо хиперинфлације, проневерених зајмова, уништених друштвених предузећа од стране социјалистичких директора који су потом постали успешни приватници и тајкуни, криминализације читаве државе, не можемо да се помиримо са тим да нам иста та партија и исти ти људи данас држе предавања и поново нас „усрећују”.

Посебна срамота за сваког Србина данас јесте да му председник Владе буде једна естрадна личност каква је Ивица Дачић, симбол свеукупне неозбиљности актуелне владајуће политичке гарнитуре, уцењени човек који ће зарад још неколико дана на слободи продати не само Косово и Метохију него и било шта друго што му затраже странци који га сада чувају на власти и не дозвољавају изборе у Србији.

Помозите рад Србин.инфо! Да и даље останемо независни, српски, православни, анти-глобалистички сајт.

Чачани су рекли шта су имали о СПС-у у своје време када су социјалисте избрисали са политичке сцене. Нажалост, они су се вратили захваљујући катастрофалним петооктобарским политичарима који су изневерили све што су обећали и лако и брзо се уклопили у отимачину и криминал наслеђен из социјалистичких времена.

ДОС-овци су главни кривци што данас СПС поново јаше, уместо да СПС-овци одговарају за све што су учинили на уништавању ове државе. Данас цела Србија зна и види да су њихови кадрови и у данашње време у свакој афери и у сваком криминалу, као што су то били и 90-их година прошлог века: „Агробанка”, „Галеника”, „Србијагас”, мала матура, Ана Бекута, Миша Банана, партијска запошљавања од врха до дна државне управе…

Из истог „коферчета” сви су се излегли, али Александар Вучић их штити, што се најбоље види на одуговлачењу истраге о састајањима водећих личности СПС-а са мафијашким шефовима, о чему БИА располаже са више стотина дискова материјала који још увек није угледао светлост дана.

Посебно је безобразно да вам о ДС и НС говоре они који су очували Тадића на власти 2008. године, Ђиласа чувају на власти у Београду и дан данас, а резервни су играч Нове Србије коју чувају на власти у Чачку последњих пет година. Али не може та СПС-овска превара више да прође, посебно не у Чачку. Политичка нервоза СПС-а свакога дана биће све већа јер се приближава крај њихове владавине како на републичком тако и на локалном нивоу.

И да се разумемо, када кажемо СПС не мислимо на честите чланове ове партије којих има као и у свим другим странкама, већ на криминализовани врх СПС-а који ће ускоро морати да постане предмет кривичног гоњења и затворског третмана који одавно заслужује, као и на локалне моћнике и вечите кадрове којима је давно истекао рок трајања, али и даље „ведре и облаче” по Чачку док и СНС и НС ћуте и гледају нову инвазију СПС-а на партијска запошљавања и руководећа места у граду.  

Информативна служба Покрета Двери (Чачак)