Прочитај ми чланак

Двери: Напад (СНС) батинаша у Крушевцу

0

krusevac-vatromet
Покрет Двери Крушевац обавештавају јавност да се у среду, 26.02.2014. десио разбојнички препад на чланове покрета Двери приликом лепљења плаката на бетонским стубовима код фабрике ИМК 14 ОКТОБАР.

Том приликом, по тврдњама Двери, је извесни Ђорђе Росић (осуђиван за бројна кривична дела насилничког понашања) са још једном мушком особом, пришао двојици наших сабораца, шутнуо канту са лепком и одузео рекламни материјал (око 50 постера и 200 летака) и обратио им се речима: „Немојте више да вас видим да лепите и делите нешто!“

С обзиром на то да Двери, имају сазнања да је поменути Ђорђе Росић члан Српске Напредне Странке, они позивају СНС и Градоначелника Братислава Гашића да обузда своје чланове и симпатизере (силеџије и батинаше), да се суздрже од насилничког понашања, и да дозволи и другим странкама и покретима да користе рекламни простор у Крушевцу.

Такође, ДВЕРИ траже да се не враћа Крушевац и Србија у деведесете године, када су се овакве ствари дешавале, и да СНС Србију не уводи у још већи медијски мрак и тоталитаризам. Траже још да СНС пошаље чланове своје странке да град очисте од плаката те странке, који су излепљени свуд по граду на законом недозвољеним местима, и да престану, да врше медијски притисак на грађане Крушевца, већ да се врате владавини закона!

(Србин.инфо)