Прочитај ми чланак

ДВЕРИ и ДОСТА је БИЛО за СРБИН ИНФО: На изборима у Београду освајамо 15 одсто

0

И поред медијске цензуре и застрашивања које шири режим Српске напредне странке, верујем да ће коалиција Доста је било – Двери на предстојећим изборима у Београду освојити 15 одсто гласова.

Ово за „Србин инфо“ поручује Ана Стевановић, посланик покрета Доста је било у Скупштини Србије и истиче да је двоцифрен резултат на изборима минимум који очекује од изборне листе „Да ови оду, а да се они не врате“

И Марија Јањушевић, посланик Двери у парламенту Србије, верује у успех на београдским изборима упркос, како каже, медијском мраку у Србији.

– Осим у неколико објективних медија као што је „Србин инфо“, грађани немају где да чују ставове свих политичких партија, да чују истину. Уместо тога, имате застрашивање народа од стране режима чији представници иду од врата до врата и питају људе да ли ће да изађу на изборе.

Ако неко каже да неће или да је против Вучића, они одговарају „чекајте да убележим“. То је класично застрашивање – објашњава Јањушевић.

Наша саговорница наглашава да изборну листу „Двери – Достаје било“ од осталих опозиционих партија одваја то што они не желе само да промене власт, већ и цео систем који чине како владајуће, тако и опозиционе партије.

– Нашу изборну листу чине нови, некорумпирани људи, који никада нису били на власти. Оно што нас издваја од других је и примарни циљ да се заштити породица у Србији као стуб друштва – поручује Марија Јањушевић за „Србин инфо“.