Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: „Е-новине“ траже хапшење Бошка Обрадовића

0

 

Petar-Luković

„Е-новине“, опскурни сајт бившег порно новинара, сада „антинационалисте“, Петра Луковића, траже хапшење Бошка Обрадовића. Наравно, у питању су Вучићеви пулени и примаоци САД донација, па ништа на том сајту не треба да чуди.

У покушају да се, ваљда иронично, обрачунају са Дверима, „Е-новине“ су пренеле текст Бошка Обрадовића „Александар Вучић као вођа жена у црном“, уз пропратни коментар. Сасвим је јасно да су новопечени заштитници Александра Вучића морали, по службеној дужности, јер као и Вучић, уживају чак и финансијску подршку Америке (чувена задужбина НЕД), да реагују на поменути текст, јер уложени амерички и тајкунски новац (погледајте на њиховом сајту апологије Станку Суботићу и Зорану Живковићу) мора да се оправда.

Преносимо, дакле, коментар „Е-новина“, уз позив читаоцима да пронађу нешто смислено у тим редовима. Редакција сајта Двери није успела у томе.

 

Руку под руку: Не зна Левица шта ради Десница

Чињеницу да се још увек налази на незаслуженој слободи, Бошко Обрадовић, клерофашиста који се представља као члан некаквог Старешинства покрета Двери, искористио је да напише своју политичку опоруку, описујући актуелни друштвено-политички тренутак из перспективе једног разочараног десничара који говори и у име разочаране, другосрбијанске малограђанске опције

Патриотско уточиште Бошко Обрадовић је пронашао код очајног и уплаканог Ђорђа Вукадиновића, стожера идиотских мисли које се роје у НСФ лимбу, оном међупростору између политичке смрти и непотребног живљења који попуњавају душе изгубљене на раскрсници Злочиначког удружења, Декларације о помирењу и Бриселског споразума.

Разуме се, водећи рачуна о менталном стању нације, урадак Бошка Обрадовића под инспиративним насловом “Александар Вучић као вођа Жена у црном” преносимо у скраћеном облику, издавајући само оне велике мисли које уједињују у болу све жртве пузајуће диктатуре, било да се оне налазе десно, лево, горе или, да ‘простите, испод неког разочараног тајкуна.

(Двери)