Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Аја Јунг у Народној скупштини има већа права и од шефова посланичких група!

0

„ДА ЛИ ЈЕ НАРОДНА СКУПШТИНА ВУЧИЋЕВО ВЛАСНИШТВО ИЛИ ДОМ НАРОДНИХ ПОСЛАНИКА?“

НАРОДНИМ посланицима Бошку Обрадовићу и Саши Радуловићу је од стране генералног секретаријата Народне скупштине забрањено да у Скупштину доведу своје госте, студенте правног факултета са којима је требало да разговарају о процедури усвајања буџета, као и првобитно најављено одржавање конференције за медије која је већ била најављена и стављена у календар на сајту Народне скупштине.

Образложење је да „не желе гужву“ јер Аја Јунг организује свој догађај који при том нигде није најављен.

Постављамо питање: да ли је Народна скупштина приватно власништво Александра Вучића или дом народних посланика, и како је могуће да се за два шефове посланичких група не може обезбедити бар једна од неколико скупштинских сала, а да предност има лице које није народни посланик нити има било коју државну или јавну функцију?

Ко је Аја Јунг и на основу чега она има већа права у Народној скупштини од народних посланика? На основу тога што је кандидат на листи Александра Вучића?

Да ли у овој држави постоји систем и институције или све зависи од налога и позива једног човека и да ли ће се ово урушавање интегритета Народне скупштине наставити?

Како се приближавају избори тако очигледно расте и репресија власти према коалицији Двери и Доста је било.

Након праћења Саше Радуловића од стране непознатих људи, претњи смрћу Бошку Обрадовићу на друштвеним мрежама, напада на наше активисте на терену, претњи људима који су уступили локале за одржавање предизборних активности наше коалиције и немогућности изнајмљивања сале за завршни догађај, најновији скандал се врхуни у Народној скупштини.

(саопштење Српског покрета Двери)