Прочитај ми чланак

ДРУГИ НАПАД Вучић опет ударио, преко таблоида, на Зорану

0

У СНС кухињи долази до кључања. Након што је Александар Вучић преко медија које су блиски власти, напао најпре Небојшу Стефановићу, затим Зорану Михајловић и Ану Брнабић, поново се обрушио, преко "Српског телеграфа", на потпредседницу Владе Србије и министарку грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

Влада Србије разрешила је и званично Мирољуба Јевтића са места челника „Инфраструктуре Железнице“, а према писању овог таблоида, „у међувремену је осујећен план министарке саобраћаја Зоране Михајловић“.


Како пише овај лист близак председнику Србије, „Михајловић је хтела да на то место прогура Јевтићевог заменика Милана Максимовића, а циљ је био да се заштите послови које је Јевтић обављао“.

Подсетимо, Јевтић је у првом исказу полицији рекао да је део новца предавао Зорани Михајловић, односно њеном супругу Владимиру Атанацковићу, а касније је пред тужиоцем, тај исказ променио и негирао кривицу. Њему је одређен притвор до 30 дана, у ком се и даље налази.

Режимски таблоид наводи „да је намера Михајловић била да брже-боље у Јевтићеву фотељу стави Максимовића, али да је иста пропала“.

По свему судећи, Александар Вучић је решио да преко кичме својих страначких другова себе спасе, а све то ради преко медија које контролише.

Стефановића је пустио низ воду, Брнабићки се не пише добро, а да ли ће се Зорана предати без борбе и дозволити Вучићу да је гурне на дно, остаје да се види.