Прочитај ми чланак

ДРАМА: Вучић с мамом и татом код Миломира Марића у „Ћирилици”, младићу позлило!

0

Председнички кандидат Aлександар Вучић je гостoвao са родитељима у емисији "Ћирилица", на телевизији "Хепи" код Миломира Марића.

У самом финишу предизборне кампање, лидер и председнички кандидат СНС и владајуће коалиције Aлександар Вучић гостовао је у емисија “Ћирилица”. Он се вечерас први пут појавио пред камерама са родитељима.

ПРИНТСКРИН: TV Happy

– Као мајка могу да кажем све најлепше за свог сина. Поносна сам на њега – рекла је Aнгелина, мајка Aлександра Вучића.

БАРИ

На питање о навијачкој прошлости, Вучић је признао да је био страствени љубитељ фудбала.

– Ишао сам у Бари на утакмицу. Ја сам био гори од брата у тим временима. Правио сам проблеме јер сам био први. Деду су ми убиле усташе, док је отац био у мајчином стомаку – открива Вучић.

Како Aлександар каже, мајка стално критикује њега и брата што чешће не долазе.

– Брат и ја се виђамо стално, имамо однос као да смо једнојајчани близанци, али нас мајка нас стално критикује што не долазимо мало чешће – рекао је Вучић.

Усташе су убиле Aлександровог деду, па његов тата и дан данас има страх од Хрвата.

– Плаши се када одем тамо, стално ми говори да се чувам. Када смо били клинци, сећам се да је Aндреја неко дирао док смо били у месту из ког је мој тата. Потукао сам се са тим момцима, али није то било засновано на националној основи. Главни проблем је био како то саопштити родитељима – испричао је Вучић.

Што се тиче измишљања свакојаких ствари, мајка Aнгелина је рекла да то тешко подноси.

– Није лако, али савест нам је чиста. Има наравно пријатеља који су уз нас у тим ситуацијама, али наравно има и ових других – рекла је Вучићева мајка.

Рекао је да увек може да гарантује за свог брата Aндреја.

– Можете само да замислите како је било мајци да то гледа како јој брутално убијају сина од батина. Случајно је то снимила америчка телевизија, па су сутрадан рекли да брат  треба да се жали омбусману. Aндреј је тада  рекао да не верује у своју државу и да га је баш брига за Европску Унију и омбусма. Е, то је била грешка јер је тада кренула брутална кампања против њега. То су радили без пардона, желећи мене да повреде, јер није он мета него ја – истакао је Вучић.

ДОДИК

Као гост изненађења у једном тренутку у емисији „Ћирилица”, са Александром Вучићем, код Миломира Марића, појавио се и председник Републике Српске Милорад Додик.

Вучић је са родитељима уз осмехе наставио искрени разговор о детињству, породици, откривајући личне детаље често се осмехујући.

Вучић се дотакао и своје деце. Како каже, ћерка му је свестрана.

– Говори руски и енглески боље него ја, а учи немачки и боље ће још да говори. Она је сушта супротност мом оцу, брату и сину – казао је Вучић.

Младићу позлило, Вучић први скочио

Вечерас се током гостовања премијера Aлександра Вучића у 21.46 у емисији “Ћирилица” Милована Матрића слошило једном од гпстоју у студију.

ПРАТИТЕ СРБИН.ИНФО И НА ВАЈБЕРУ!
КЛИКНИ ОВДЕ!

Сви у студију су притрчали да помогну, па и сам Вучић који је у том тренутку повикао: “Прекините пренос. Прекините пренос!”

После прекида од свега неколико секунди, настављено је емитовање емисије у ком се видело да је младићу у 30-им годинама боље.

Након тога, обезбеђење му је помогло да напусти студио.