Прочитај ми чланак

Др ЖУЈОВИЋ одговара Гордани Чомић: Себи блатиш карактер

0

"Ни мени се туђи ставови нису свиђали па никога нисам звао будалом", рекао нам је др Дејан Жујовић поводом објаве на Фејсбуку политичарке Гордане Чомић. Она је Жујовића назвала будалом због изјаве да ће услов за чланство у његовом политичком покрету бити да особа мора да буде рођена у Србији.

FOTO: Screenshot

“Немам коментар. Ни мени се туђи ставови нису свиђали па никога нисам звао будалом.

Само нека води рачуна о језику који користи, јер овако само себи чини штету и блати карактер”, рекао нам је др Дејан Жујовић поводом објаве на Фесјбуку бивше посланице Демократске странке и чланице покрета Србија 21 Гордане Чомић.

Она је на свом Фејсбук налогу оценила да др Дејан Жујовић води у такмичењу “ко је глупљи” због његове најаве да ће предуслов за чланство у политичком покрету који планира да оснује бити да особа мора бити рођена у Србији.

“Кад неко каже ‘Услов за чланство у његовом покрету је и рођење у Србији….’ онда је то она врста будале којој људи треба да кажу шта то значи, ако сам не зна, а ако зна – тим горе…”, написала је на Фејсбук профилу бивша посланица Демократске странке и чалница покрета Србија 21 Гордана Чомић.

А ако само учествује у општем и заједничком такмичењу ‘ко је глупљи’ онда треба да му се каже да је за сада у вођству, упркос изразито јакој конкуренцији у власти и у опозицији.

После оне будале са ТВ Хаппy који би једнако осемењивао краве и жене чули смо вест о будали која је штићенике лечила сточним лековима, а после овакве будале може се лако чути вест о још једном ‘пребрајању крвних зрнаца и расној чистоти’, написала је Гордана Чомић на свом Фејсбук профилу.

Подсетимо да је пулмолог др Дејан Жујовић најавио за Нова.рс оснивање политичког покрета “За све моје људе”. Рекао нам је да му је циљ да освоји власт, и да планира да се 2022. кандидује за председника Србије.

У кратком интервјуу за Нова.рс рекао је и да у његовом покрету не могу да буду функционери “прелетачи” из других странака, као ни они са завршеним приватним факултетима.

Услов за чланство у његовом покрету је и рођење у Србији.

“Стивен Сигал има српско држављанство и може да буде посланик. То мора да се промени”, рекао је Жујовић за Нова.