Прочитај ми чланак

Др Жујовић: Да поломимо СНС глодаре и опколимо Председништво Србије 7 дана! ВИДЕО

0

Гост емисије "Интервју", коју води и уређује Дејан Златановић на јутјуб каналу србин.инфо-центар, био је др Дејан Жујовић.

„Више га не оправдавам, немам више разумевања за њега, жао ми је. Имаш неког глодара са Уба који има 30 кила и пацовску њушкицу, он ће да прети мом суграђанину неком ватром!? А могао би да га ухватиш за ногицу па га отрескаш као чивавицу, да га поломиш живог! И такав ће да прети и уцењује, смишља неке гадости о људима. Која дрипчина је дошла да прича о неком моралу, слинчина морална и људска да прича о неком човеку! Имаш ли ти огледало жохару један?! Мислим на Дарка Глишића, анално сврдло Александра Вучића. А може ли да се то заврши, да се окружи Председништво на седам дана и ноћи, али ко ће то да ради? Неће нико у 3 и 5 ујутру да стоји. Некад се седело, могло је некада, а што се сада не седи?! Зато што се све гледа кроз дукат, па онда и имаш такве резултате“, истиче Жујовић.

Многи коментаришу да је ово можда и „најјачи“ интервју Дејана Жујовића од када је присутан у медијима, погледајте у видео прилогу зашто је то тако и о којим важним темама се још говорило.