Прочитај ми чланак

ДР ПЕТРОВИЋ неумесно прекидан у емисији од стране Миломира Марића (ВИДЕО)

0

Гостујући у емисији на ТВ Хепи у јутарњем програму, Доктор Драган Петровић који је дипломирао историју, политикологију, социологију и економију покушао је да одговори на горућа питања и на ситуацију која се дешава у региону, као стручњак који има добре аргументе да одговори на иста.

Коментаришући ситуацију у Републици Српској, главни део емисије је био посвећен дешавању народа у Црној Гори.

Фото: Србин.инфо

Доктор Петровић је аргументовано разлагао ствари и озбиљно приступио концепту емисије, док је Миломир Марић у свом препознатљивом циничном и поспрдном тону правио дигресије, говорећи како су Црногорци заправо Шиптари а не Срби, како он тамо никада није летовао, на шта је Петровић одговарао благим осмехом, покушавајући да емисији врати тон озбиљности и врати је у колосек, што Марићу очигледно није одговарало.

Господин Петровић је изложио да постоје две могућности развијања ситуације у Црној Гори; једна је добра, а друга лоша; додајући уз то да ово може бити почетак српског пролећа које се може одиграти већ током марта или априла, давајући подршку литијама и народу који се брани за светиње.

Јер, ако један музички састав попут Београдског синдиката може да створи проблем, шта ће бити када крену да се дешавају озбиљније ствари?

Марић је због оваквог приступа осуђен од стране озбиљне публике, а како је све изгледало можете погледати овде.