Прочитај ми чланак

ДОСТОЈНИ СРБИЈЕ: Зашто не идемо на изборе?

0

Србија је од петооктобарских сукоба народа и полиције, тадашње левичарско комунистичке власти Слободана Милошевића, изманипулисана од српских појединаца који су тај народни бунт искористили да би они добили делимичну управу над Србијом и СТВАРНУ власт предају у руке колонизатора оличеног у НАТО и САД.

Ово стање се у континуитету није мењало од 2000. године до данас са свим вршиоцима колонијале управе већ се још више утврђивао утицај колонизатора у свим друштвеним и државним службама и системима.

Све републике Титове Југославије су својевољно напустиле ту државу и основале своје националне државе кроз грађанске ратове деведесетих. Србија једина република која је остала у Tитовој Југославији и није је напустила. Тако да и данас живимо у наставку Титове Југославије којој се променило само име. Све остало наслеђено из титоизма се спроводи и данас.

ДОСТОЈНИ СРБИЈЕ

„Достојни Србије” је нови српски патриотски покрет чији су истакнути чланови др Драган Петровић, др Јована Стојковић, професор Зоран Буљугић, Драган Шкобаљ, Драган Весић и други.

У данашње време, медији су најважнији ресурс и служе као оружје информатичког рата и информационе колонизације народа и држава, која се преко тих окупираних медија, спроводи у колонизованим државама народима.

Тако је и у овој нашој Југославији која се зове Република Србија. Ми смо сада колонија НАТО-а и Сједињених Америчких Држава. СВИ медији у Србији су у колонијалној управи колонизатора и као такви СЛУЖЕ искључиво колонизатору.

Сви парлементарни избори на било ком нивоу су део манипулације колонизатора преко његових медија који народу у Србији у току избора, вештим и унапред испланираним капањама, сервирају и намећу оно шта одређена циљна група треба да изабере.

Тако ми данас имамо нелогичну ситуацију да након победе Српске напредне странке 2012. године и потпуног идеолошко политичког заокрета Александра Вучића у односу на обећања дата у току изборне кампање ДЕЛА која је чинио на државним функцијама које је обављао, значе да је тај човек лагао српски народ у току изборне кампање.

Овај начин манипулације, Александар Вучић је поновио и на следећим изборима и обмануо народ које је за њега гласао.

Када је гласачки апарат од 1.800.000 гласача у првом кругу избора за председника Рапублике Србије, изгласало тог човека који их је ЈАВНО у свим медијима слагао и обмануо неколико пута, можемо само да закључимо да је вештина колонизатора у манипулисању тим делом нашег народа за чисту десетку. Једноставно, колонизатор добро ради свој посао преко својих вештих колинијалних управника и манипулатора.

Ако смо свесни овог стања у коме се налази наш српски народ, без своје државе, војске, полиције и свих других институција до медија у колонији Републици Србији, када поставимо питање: Зашто не идем на изборе у колонизованој земљи?

Зато што унапред знамо да немамо ни најмање шансе да освојимо власт преко непоштених и нерегуларних и на сваки начин изманипуласаних парламентарних избора у америчкој колонији Републици Србији.