Прочитај ми чланак

Док ослобађа шиптарске терористе, Вучић води процес против Златановића (ВИДЕО)

0

Је л' оно беше Александар Вучић прозивао Коштуницу да је издајник јер је својевремено пустио Куртија и терористе из притвора? Јесте, управо је уставокршитељ данас ослободио шиптарске терористе из затвора, а већ сутра наставља се монтирани процес против Дејана Петра Златановића.

Сутра у 10 часова је заказано друго рочиште у срамотном процесу против уредника медијске куће Србин инфо, а данашње ослобађање Куртијевих специјалаца уз противправни прогон независних новинара, најбоље описује у каквој симулацији од државе живе грађани Србије.

Подстимо, режим је почео све више да прогања и хапси новинаре, али и све оне који указују на издају, криминал и кршење Устава од стране режима Александра Вучића.

Шта је о сутрашњем рочишту изјавио Златановић, ко ће све доћи у Палату правде и постоји ли шанса да правда победи у колонијалној диктатури, погледајте у видео прилогу.

Још један податак у какву пародију је Вучићев режим претворио државу Србију: шиптарски терористи су пуштени да се бране са слободе после 14 дана притвора! Игор Танкосић још увек је у притвору од 15. фебруара ове године због флајера на којима се позива на поштовање устава Републике Србије!