Прочитај ми чланак

Додикови људи прогласили Вучићевог Вука непожељном особом

0

Одборници Скупштине општине Пале одлучили су данас да се политичар и књижевник Вук Драшковић, због непримерених и нетачних навода у медијима, прогласи непожељном особом у овој општини.

Председник Скупштине општине Дамјан Шкипина рекао је да је Драшковић изговорио низ неистина о Палама на рачун Срба у протеклом рату.

Шкипина је навео да је закључак о проглашењу Драшковића непожељном особом донесен као одговор на иницијативу председника Надзорног одбора Олимпијског центра „Јахорина“ Недељка Елека.
 
Елек је у допису Скупштини општине навео да је Драшковић 2. октобра, гостујући у ТВ програму, изјавио да је гранатама са Пала убијено 1.000 деце у Сарајеву, те да такве лажи наносе огромну штету овој општини.
 

„Уколико не будемо реаговали и оваквим људима јасно ставили до знања да се не може лагати у јавном простору, оваквих изјава ће бити све више“, нагласио је Елек, преноси РТРС.

Режимски Вук из Херцеговине, све ове година снажно подржава Александра Вучића из Чипуљића и његову политику, а последњих месеци интензивно у медијима напада Русију и руски народ иако му је жена Даница из Колашина већ годинама у одбору ДИРЕКТОРА руско-српске компаније „НИС“ на месечној плати од око 8.000 евра.