Прочитај ми чланак

ДОДИК БЕСАН НА ДУШКА ВУЈОШЕВИЋА Разочарао ме је као човек, за мене више не постоји

0

Председник Републике Српске Милорад Додик поручио је кошаркашком тренеру Душку Вујошевићу да за њега више не постоји, до краја живота.

Душко Вујошевић, селектор кошаркаша БиХ, недавно је у једном интервјуу рекао да су зарат на простору бивше Југославије највише криви Срби, јер је Србија била највећа и најмоћнија република, а то је разбеснело Милорада Додика.

– Разочарао ме том изјавом и људски, али и на сваки други начин. Ако је икада требало да се престане да се бави кошарком, то је сад. Не желим му ништа лоше, али зашто је, да би одржао своју бедну и поданичку позицију у Сарајеву, казао тако нешто? Након те изјаве за мене је дисквалификован за цео живот – рекао је Додик у интервјуу за Новости.

Додик и Вујошевић су раније били у одличним односима, чак су Партизан и Игокеа били у једном моменту готово фузионисани клубови.

Међутим, када је постао селектор кошаркашке репрезентације БиХ Душко Вујошевић се најпре нашао на удару Игора Додика, сина председника Републике Српске, због тога што у државни тим није уврстио играче Игокее.