Прочитај ми чланак

Добрашиновић: Вучић и Јокић нерадо играју за Србију

0

Члан председништва Српског покрета Двери Драган Добрашиновић изјавио је данас да је природно што је кошаркаш Никола Јокић подржао изборну листу "Александар Вучић – Србија не сме да стане", јер и Вучић и Јокић, како је навео, нерадо играју за Србију.

„Природно је што је Јокић подржао Вучића. Оно што их спаја је то што и један и други нерадо играју за Србију, а и кад играју, углавном је боље да не играју“, оценио је Добрашиновић на друштвеној мрежи „X“, алудирајући на Јокићево одбијање да игра за репрезентацију Србије на последњем светском првенству у Манили и не баш добром учинку на Олимпијским играма у Пекингу.

Београдски дневник Вечерње новости објавио је данас списак са око 2.000 имена личности који су подржали изборну листу „Александар Вучић – Србија не сме да стане“.

На листи су спортисти Никола Јокић, Јанко Типсаревић, Драган Џајић, Драган Стојковић Пикси, Стеван Дика Стојановић, Никола Лазетић, Бобан Марјановић, Жељко Ребрача, Дејан Томашевић, Милан Гуровић, Мирослав Мута Николић, Душко Тошић…

На листи су и академици, међу којима и Светомир Арсић Басара и Драган Симеуновић.

Листи су подржали и представници естраде: Лепа Лукић, Зорица Брунцлик, Мирољуб Аранђеловић Кемиш, Нада Обрић, Александар Саша Поповић, Саша Матић, Оливер Мандић, Александар Аца Лукас Вуксановић, Виолета Вики Миљковић, Милица Павловић, Никола Роквић, Драгица Радосављевић – Цакана, Леонтина Пат…

Потписници су и водитељи и новинари Миломир Марић, Сања Маринковић Ухрин, Јована Јеремић, Огњен Амиџић, Сузана Манчић, Снежана Дакић.