Прочитај ми чланак

ЂУКА СНС призива пуцање ватреним оружјем по демонстрантима у Београду?

0

У емисији "Хит Твит" гост је био адвокат Владимир Ђукановић, који је оштро оплео по опозицији

Након промоције књиге Горана Весића, група грађана незадовољно је реаговала, а према речима припадника власти, неко из опозиције је поменуту књигу спалио.

У емисији „Хит Твит“ гост је био адвокат Владимир Ђукановић, који је изнео своје мишљење о спаљивању Весићеве књиге.

Говорећи о спаљивању, Ђукановић је подсетио да су то радили нацисти 1933. године, а да се то код нас радило на догађају који је имао хуманитарни карактер. Руља је, како он каже, дошла да направи хаос.

– Колико имам информације, палили су људи из Савеза за Србију. Није нормално да неко афирмише паљење књига, каже Ђукановић.

Ипак, то није све што је Ђукановић имао да каже, те је додао да се овакав начин протеста дешава негде у свету, рецимо на улицама Лондона, протестанти би већ били упуцани.

– У Лондону имате на сваком ћоршку полицију, марице, које вас опколе, а овде нема полиције нигде. Погледајте колико смо ми њих пустили да раде шта хоће. Дођу до прозора Председништва, и разбијају прозоре, руже Председништво, руже фасаде, малтретирају људе овде, малтретирају већину. Па овде имате једну агресивну мањину, која масира све нас. И без проблема долазе, вређају људе, хоће да линчују заменика градоначелника. Па где то може? Замислите то у Лондону, па они би били упуцани у Лондону. Ово мора да се прекине, саопштио је Владимир Ђукановић.

Ова изјава је изазавала бурне реакције корисника друштвених мрежа, посебно код Твитераша, који су сматрали да овом изјавом Ђукановић позива на пуцање и претње.

                   ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!