Прочитај ми чланак

Ђорђевић (ПОКС): „СНС поново пуни своје џепове отимајући део по део Београда!“

0

Потпредседник Покрета обнове Краљевине Србије (ПОКС) Владимир Ђорђевић изјавио је:

„Партијским инвеститорима је Београд стално на мети. Овај пут, општине Савски венац, Стари град, Нови Београд и Чукарица, са укупном површином од 327 хектара. СНС поново пуни своје џепове и отима део по део Београда, на врло перифидан начин.

Њихова техничка Влада се очигледно поиграва са грађанима Београда, тако што им вређа интелигенцију.

Према управо објављеној Одлуци Владе Србије о промени просторног плана, објављеној у службеном гласнику приступа се изради измена и допуна просторног плана подручја посебне намене уређења дела приобаља града Београда – подручје приобаља реке Саве за пројекат „Београд на води“., са роком израде од 10 месеци и све то финансира наравно „Београд на води“ д.о.о.

Весић мисли да се озбиљно извештио, да му нико ништа не може, да никоме не полаже рачуне за малверзације од вековних коцки до садашњих стотина хектара градског земљишта.

Чија и колика сума новца се врти у овом зачараном кругу, ко је све у талу и у реализацији ових бахатих радњи, откриће неко ново независно тужилаштво. У Београду постоје озбиљни људи који ће се по паду овог накарадног режима бавити свим чињеницама и актерима на рушењу и продаји Београда, а исти ће бити ухапшени и процесуирани!“, поручио је Владимир Ђорђевић, Народни   и потпредседник Покрета обнове Краљевине Србије.