Прочитај ми чланак

Ђорђевић подржао бојкот избора у Неготину и послао поруку целој опозицији

0

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић посетио је данас Неготин, где се састао са локалним представницима опозиционих странака које бојкотују изборе за ову локалну самоуправу. Ђорђевић је том приликом пружио подршку њиховој одлуци, наводећи да се „мафија не може победити на изборима“.

Подсетимо, на локалне изборе заказане за 17. октобар неће изаћи Демократска странка, Странка слободе и правде, Српски покрет Двери, Социјалдемократска странка, као ни локални покрети.
„Општински одбори опозиције из Неготина правилно су идентификовали све разлоге зашто на лажне Вучићеве изборе не треба нигде изаћи. Куповина гласова, медијски мрак, притисци, уцене и претње нису нешто што се дешава само овде, већ у целој Србији“, рекао је он.

Председник Ослобођења упитао је београдске централе опозиционих странака зашто не донесу сличну одлуку.


„Зашто жмуре и праве се луди Двери, ССП или ДС у Београду? Да ли се нешто другачије дешава у Сомбору, Крагујевцу, Београду или Сокобањи? Свуда напредњаци примењују исте методе уцена, крађе и лажирања избора. Нека Ђилас, Бошко и Лутовац послушају своје локалне одборе“, оштар је Ђорђевић.

Он је додао да је излазак на изборе „само давање легитимитета власти СНС“.

„Изласком на изборе пристајете на њихова правила и на њихов резултат. Ту никада нећете постићи никакву промену, јер мафија никада неће организовати изборе које може да изгуби“, рекао је Млађан Ђорђевић у Неготину.