Прочитај ми чланак

Ђилас: Шарлатански однос Вучића ће пунити гробља

0

Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас истакао је да су наступи председника Србије Александра Вучића и његових сарадника шарлатански и да људи због тога треба да буду забринути за животе, а не због предлога Савеза за Србију да старији прошетају сат времена дневно када никог нема на улици.

– Шарлатански однос Вучића и негових сарадника почев од Лончареве изјаве о вакцини, преко у историји незапамћене конференције од 26. фебруара, као и чињеница да нису ништа предузели до 11. марта, пуниће гробља, а не излазак на пусте улице пензионера сат времена дневно. – рекао је Ђилас за портал Нова С.

Wikimedia Commons

Подсетимо, Вучић је на предлог опозиције о изласку старијих лица напоље у периоду од 18 до 19 часова истакао да „уколико се то догоди, не би било места на гробљима“.


– Молим пензионере да не излазе нигде, да не слушају ничије предлоге. Уколико, драги пензионери, послушате такве предлоге, неће нам бити довољно комплетна нова Бежанијска коса гробље, комплетно Лешће, Ново гробље, Централно гробље… Биће мало да прими све нас ако се такви савети буду слушали. Молим драге пензионере да не излазе напоље – одговорио је Вучић на још једно наручено питање које слушамо на свим конференцијама откад траје ванредно стање.