Прочитај ми чланак

ЂИЛАС: Опозиција води у Београду, жене више воле Вучића (ВИДЕО)

0

Вучић и власт чекају да прво опозиција да кандидате, да би он саопштио да ли би се кандидовао, с обзиром на то да права истраживања, а не ово што објављује Фактор плус, јако лоше стоји Александар Вучић. У граду Београду у овом тренутку за опозицију би гласало 56 одсто, за власт 44. То је велика разлика која ће још расти. У Србији је изједначено, мало је можда јача власт у овом тренутку. Славиће Београд и Србија 3. априла увече, видећете - истакао је Драган Ђилас, председник Странке слободе и правде.

Он је на данашњој конференцији за медије изјавио да се са коалиционим партнерима и нестраначим личностима воде разговори о кандидатима за највише функције у Београду и Републици и да био они требало да буду завршени ове недеље, а да се у јануару изађе са именима за највише функције и листом за парламентарне изборе.

– Окупили смо се око идеје да се промени режим, систем, да људи продишу, доста им је узнемирености, несигурности, неизвесности, људи не знају шта ће бити сутра, да ли ће се распасти енергетски систем, да ли ће бити струје, да ли ће цене прехрамбених производа порасти 20 одсто, да ли ће бити више криминалаца на сваком кораку, да ли ће људе малтретирати на сваком кораку. Окупили смо се да се то заврши.

И још додао:

– Да нема више кинеских технологија, идеје о Рио Тинту, уништавања домаћих предузетника зарад страних производа, бахатих и арогантних политичара, попут Дарије Кисић, Ане Брнабић и осталих. Сваким даном смо све ближи томе да изађемо у јавност са именима кандидатима за најважније функције. Током првог месеца следеће године имамо формиране листе за београдске и парламентарне листе, као и кандидата за градоначелника и председника Србије. Као што знате, идеја нам је да то буду нестраначке личности – закључио је Ђилас.