Прочитај ми чланак

Ђилас без пардона: Сергеј напада опозицију и изједначава је с Пинком

0

Реагујући на изјаву Сергеја Трифуновића да му бојкот опозиција црта мету на челу, лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас, рекао је за Нова.рс да он најбоље зна шта значи кад је неко "мета" и да је због напада на лидера ПСГ он означен као главни кривац од стране режимских таблоида. Он је поручио да Трифуновић својим изјавама изједначава опозицију са Пинком и Информером.

Ђилас је навео да је Трифуновић прекршио политичко обећање да ће ићи у бојкот, прикупљајући потписе за излазак на изборе.

ФОТО: ССП

“Дошло је до неког сукоба на улици, режимски таблоиди мене оптужују да сам ја одговоран за напад на њега. Врх ПСГ означава Савез за Србију као кривца за напад на Сергеја, а он напада опозицију и изједначава је са Пинком и Информером, који је годинама монструозно уништавају”, казао је Ђилас, упитавши шта би требало да коментарише:

“Шта ја сад треба да коментаришем? Је л’ поново треба да се браним од нечега што није? Да се браним и објашњавам да нисам организовао неког да нападне Трифуновића, након што му он спомене мајку”.

Он додаје да је ненормално све то објашњавати, као и чињеницу да он није исти као Пинк и Информер који су му део живота уништили.

“И после се медији који слове за независне утркују са питањима ‘опозиција није изнела прогам и идеје како даље’. А сад ће бар пет наредних дана да ме сви питају како коментаришем чињеницу да је Сергеј рекао да сам ја исто што и Пинк. Ја сам напад на њега осудио и то је сав мој коментар”, рекао је Ђилас.