Прочитај ми чланак

ДЈБ: Знали бисмо убицу Оливера, да су Вулинове камере од милион € икада прорадиле

0

Покрет Доста је било се огласио саопштењем након што је министар одбране Александар Вулин обишао амбуланту у касарни у Бачкој Тополи.

Како је наведено у саопштењу, то је “историјска прилика за грађане да их прегледа министар Вулин”.

Радуловић ударио на Вулина (Фото: ЈуТјуб, Правда)

“Доста је било претпоставља да се ради о припремама Александра Вулина да у наредној реконструкцији владе преузме ресор здравља, након што је успешно окончао послове у ресорима Косова и Метохије, рада, запошљавања, борачких и социјалних питања и одбране. Док је био директор Канцеларије за Косово и Метохију, Вулин је под још неразјашњеним околностима и под велом службене тајне потрошио милион евра за куповину сигурносних камера које никада нису прорадиле. Јер да јесу, знали бисмо ко је убио Оливера Ивановића испред његове канцеларије у Северној Митровици”, наводи се у саопштењу.

Вулин је у Бачкој Тополи рекао да Војска не прави разлику између војних осигураника и цивила – ту је да помогне сваком грађанину наше земље.

Из ДЈБ подсећају да су током Вулиновог управљања ресором социјалних питања, неуставно отете пензије, смањена поједина социјална давања, а више жена је убијено у породичном насиљу због нереаговања социјалних служби и додају да су, током његовог мандата, животе у пожару изгубили штићеник дома за децу ометену у развоју и пензионери у нелегалним домовима за старе.

„Уместо да објасни грађанима порекло више од 200.000 евра за куповину стана на Звездари, одговара за досадашње грешке и афере или бар брине о војсци чија дневница не може да покрије кифлу и јогурт, Вулин се данас уживео у улогу лекара. Можда му је досадила црна униформа па ће прећи на белу”, наводи се у саопштењу ДЈБ.