ДФ: Интернет се не може ухапсити, Мило и Ацо Ђукановић у паничном страху

0

У саопштењу се наводи да у завршној фази сваког диктатора, он покушава да креира лажну стварност и преко контролисаних медија презентује лажну слику, умањи број учесника литија и сакрије страх њихових чланова и функционера пред чињеницама које су неумољиве

Интернет се не може ухапсити, као што посљедња комунистичка власт у Европи не може формирати хришћанску православну Цркву, саопштено је данас из Интернет тима Демократског фронта (ДФ).

FOTO: IN4S

Интернет тим ДФ је поручио и да су предсједник Црне Горе и ДПС Мило Ђукановић и ниегов брат Ацо Ђукановић у паничном страху од непознатог и знају само за репресију, хапшења, претресе, забране, укидања медија.

У саопштењу се наводи да у завршној фази сваког диктатора, он покушава да креира лажну стварност и преко контролисаних медија презентује лажну слику, умањи број учесника литија и сакрије страх њихових чланова и функционера пред чињеницама које су неумољиве.

„Шеф режима је синоћ у комплетном растројству наредио својим сарадницима да по сваку цијену рјешавају овај проблем „јер он не може све сам“ и ботови Демократске партије социјалиста (ДПС) су добили налог да пријављују страницу ДФ Фејсбуку како би спријечили интезивне активности Интернет тима ДФ“, истиче се у саопштењу.

Из Интернет тима ДФ су казали да је ДПС затрпао Фејсбук лажним жалбама о раду странице ДФ.

„Као уобићајену реакцију на слање већег броја дојава, Фејсбук је аутоматски суспендовао реацх за нашу страницу до 24.02. ове године и ми ћемо данас уложити жалбу јер наша страница није прекршила ниједно правило ДФ. Од 260.000 активних корисника друштвених мрежа, већ 188.154 је против отимања светиња и тај број се стално увећава. Ова панична реакција браће Ђукановић након синоћњих литија и напад на Фејсбук страницу ДФ је најбољи комплимент нашем Интернет тиму и њиховом доприносу одбрани светиња“, поручили су из Интернет тима ДФ.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!