Прочитај ми чланак

Дејан штрајкује глађу и жеђу! ДР НЕСТОРОВИЋ: Морамо у протест док га не ослободе!

0

Скандалозном одлуком псеудо суда, Дејан Петар Златановић се налази у Централном затвору, где као човек са инвалидитетом потпуно невин лежи као политички затвореник и као ућуткани слободни новинар, који је бранио Устав и целовитост Србије са Косметом.

Дејан не може да се помири са стравичном неправдом и титоистичким процесом за одстрел, да је у затвору започео штрајк глађу и жеђу. Стање нашег колеге већ сада не може да се окарактерише као добро.

Foto: Printscreen/ youtube

Са овом страшном чињеницом се већ данима не мири најпознатији српски лекар др Бранимир Несторовић, који позива народ на протест док се на слободу не пусти велики борац за Косово и Метохију – Дејан Златановић.

– Протест испред установе све док Дејана Златановића не ослободе. Ово је велика срамота српског правосуђа – поручује др Несторовић.

Породица Дејана Златановића је веома забринута, јер страхују да неко има план и да угрози живот уреднику медијске куће „Србин инфо“. Уплашени смо да власт покушава здравствено да му науди, а можда и да му угрозе живот – поручује Предраг Златановић.

– Сутра у недељу, 19. фебруара ћу од 12 часова доћи испред Централног затвора да тражим пуштање на слободу мог брата Дејана – поручује Предраг Златановић. – Захтевам да га видим. Захтевам посебну негу и бригу за њега, с обзиром на то да је особа са инвалидитетом и да је због очигледне неправде ступио у штрајк глађу и жеђу.