Прочитај ми чланак

Дарија, Ана или ја ћемо примити вакцину као доказ да ваља

0

Сутра креће вакцинација у Србији Фајзеровом вакцином, а од јануара масовна, најавио је данас председник Србије Александар Вучић.

“Вакцинација против короне креће сутра у старачким домовима, претпостављам, они су најугроженија категороија зато од њих почињемо”, рекао је данас председник Србије Александар Вучић и додао да је вакцина спас.

“Верујем да од средине јануара можемо да идемо на масовнију вакцинацију ако све буде у реду са испитивањем вакцина. Када кажем масовнију мислим на стотине хиљада људи, можда милион људи да вакцинишемо. То је страховит успех, постоје две школе, али ми ћемо одвојити две дозе на једног човека унапред, нећемо да ризикујемо”, рекао је Вучић и додао:

“И неко из државног врха ће да прими вакцину, да ли Ана, Дарија или ја, видећемо. Некога од нас ћемо да оставимо за другу, да покажемо људима да је добра свака вакцина коју наш здравствени систем добије”, рекао је Вучић.

“У вакцини је спас, вакцина је спасила човечанство и да је нема, за неке друге ствари, питање је колико би људи било на планети. И зато је важно да почне што пре, да спасимо што више људи”, рекао је Вучић.

Он је рекао да ће неко из врха државе такодје примити вакцину, као сигнал градјанима да је она потребна и добра.