Прочитај ми чланак

ДАМЊАН: Жељко Митровић и Пецони желе да промене свест нашем народу

0

„Браћо и сестре, велико културолошко зло већ 19 година делује како би се променила свест свима нама у нашој отаџбини. То зло је предвођено Жељком Митровићем и криминалцем Пецонијем, преко ТВ Пинка и ТВ Хепија и њихових накарадних ријалитија који промовише проституцију, криминалце и оне који су их поставили - геј лоби”, рекао је Дамњан Кнежевић, један од оснивача народне иницијативе „Нема предаје Косова и Метохије, на видовданском скупу, који је одржан против окупације Косова и Метохије, у петак 28 јуна, испред Скупштине Србије.

А затим је додао и закључио:

„Дуго смо размишљали да ли да закажемо Видовдански скуп, али смо добили информацију да је геј парада заказана за Видовдан у Београду. Да ли је то оно што је требало да дозволимо и пустимо? Да ли је то оно за шта се наш брат, ратни ветеран Горан, на Паштару борио?

Свако треба да живи и да има своја права, као и ти људи. Ја им нисам лично крив што су болесни, то је њихова приватна ствар. Али, насилна промоција тог зла, болести и секташтва је оно што нас присиљавају да прихватимо као нормално – прво ми, а онда наша деца. Е, ми им поручујемо – децу вам не дамо.”