Прочитај ми чланак

Дачић: Није ово раскрсница, ми имамо само један пут

0

Београд -- СПС је саопштила да прикупља потписе подршке за председничку кандидатуру Александра Вучића и да очекује да ће до краја дана прикупити више од 10.000 потписа.

У страначкој централи у Београду, Вучићеву кандидатуру својим потписима подржало је руководство СПС-а, а лидер странке Ивица Дачић је изразио задовљство због одзива чланова СПС.

„Очекујем да до краја дана, широм Србије, у свим општинским одборима прикупимо више од 10.000 потписа подршке заједничком кандидату“, рекао је Дачић.

Он је изјавио да је уверен у Вучићеву победу на председничким изборима истакавши да ће гласање на тим изборима бити опредељење „за све нас“.

„Наш циљ је да се Србија не заустави и не желимо да се уносе вируси нестабилности који постоје у околним земљама“, рекао је Дачић.

Он је навео и да владајућа коалиција има један пут и једног кандидата додавши да опозициони кандидати, осим жеље за деградацијом свега што је урадила власт, нису ништа саопштили о својим програмима.

„Ми нисмо на раскрсници па да бирамо један други или пети пут… Ми имамо један пут и једног кандидата и желимо да Србија буде јака, развијена и цењена у свету“, рекао је он.

Вучићеву кандидатуру подржали су и страначки функционери Александар Антић и Никола Никодијевић.