Прочитај ми чланак

Црвен кипти од беса: Четири слике нервозног Вучића које показују колико је било…

0

Председник Србије Александар Вучић био је видно нервозан по избијању инцидента у Скупштини.

Председник Србије Александар Вучић био је видно нервозан по избијању инцидента у Скупштини.

Вучић је након обраћања опозиционих представника готово у потпуности изгубио „живце“ и кренуо практично да виче на опозиционе представнике.

Фото: принтскрин

„Можете да замислите како је уљудно понашање ово навијање са пословником. Ви сте Косово дали, а ми га бранимо. Лажови једни. Пошто сте већ предали Косово и Метохију, ја ћу да објасним како ћемо да излечимо Косово и Метохију. Народ треба да види ово ваше хулиганско понашање…. Више пута сте починили највећу изјаву и при томе остајете… Они нам држе предавање о патриотизму и Србији“, поручио је Вучић и кренуо да показује папире из албанских медија који су објавили фотографије опозиционих транспарената из Скупштине.

Фото: принтскрин

„Пустите их нека раде шта хоће, кажу нема их у великим медијима, гостују више од свих. Е сад да вам кажем, кажу дошли смо до нонпејпера. Кажу мора то да се покаже, а то је неофицијелни дипломатски папир… Нисам фасциниран нешто, шта бисте да ме бијете? Да се ви питате продали бисте Косово одавно, поручио је Вучић и рекао посланику Јовановићу да је хулиган.

Фото: принтскрин

Вучић је, након инцидента, рекао да су кукавице у Скупштини изазвале насиље.

Фото: принтскрин

“Јеси ти, Војо, кренуо да ме бијеш? Ваљда су мислили да ће некога да уплаше. Замислите да се уплашите Милоша Јовановића и Бошка Обрадовића. Вас тројица да ме бијете? Ви јунаци да ме бијете? Дошли сте да ме бијете, је ли? Срам вас било”, рекао је Вучић.