Прочитај ми чланак

Црна Гора: ДФ најавио разговоре са грађанима Црне Горе и нове протесте

0

crna-gora-DF-skup-2

ПОДГОРИЦА – Представници црногорског опозиционог Демократског фронта најавили су данас да ће разговарати са грађанима широм Црне Горе и одржати нове протесте до испуњења крајњег циља – пада садашње и формирања прелазне владе која би припремила нове изборе, преносе локални медији.

Како је поручио лидер Нове српске демократије и функционер Демократског фронта Андрија Мандић, настављају борбу за коју, каже, имају разрађен план који ће бити представљен грађанима у свим црногорским општинама наредних дана.

Након обиласка терена и разговора са грађанима, организоваћемо нове протесте, истиче Мандић и наводи да ће грађанима предочити како да се њихова „операција приведе крају”, да се испуне циљеви које су поставили и на великом скупу у Подгорици коначно доведу „ту ствар до краја”.

„Имамо разрађен и конкретан план који ће бити представљен грађанима у готово свим општинама”, каже функционер ДФ-а, преноси портал Радио телевизије Црне Горе.

На питање да ли постоји план до када треба да буде одржан тај нови велики протест, Мандић је одговорио да ће ту одлуку донети у директном разговору са грађанима.

(Танјуг)