Прочитај ми чланак

„Чистка издајника“: Вучић опет преко медија удара „пацке“ својима!

0

Да председник Србије Александар Вучић преко прорежимских медија воли да дисциплинује чланове своје странке, као и министре, није никаква новост. Често је то знао председник СНС, а у слободно време и први човек државе то да ради, а после краће паузе нове "пацке" уследиће у сутрашњем издању таблоида блиског држави.

Знао је Вучић у минулом периоду да замера својима што нису дошли на сахрану патријарху Иринеју, што се не труде онако како би он то желео, што не троше новац, једноставно што му се не диве до имбецилности, што би у представи „Радован ИИИ“ рекао чувени Зоран Радмиловић.

Фото: Н.С.

Последњи пут је поименце критиковао Томислава Момировића, Татјану Матић, Анђелку Атанасковић, Зорану Михајловић, као и директоре ЕПС-а и Путева Србије. То је било пре нешто више од месец дана, па се на нове пацке није дуго чекало.

Наиме, у данашњем издању таблоида „Објектив“ доминира наслов „Лете двоје из Владе и 20 из СНС“, што ће навести бројне напредњачке јастребове да се запитају у чему греше и које су то погрешне кораке у претходном периоду направили.

А колико је ситуација заправо озбиљна, сведочи то што је изнад овог наслова вињета „Чистка издајника“…

У самом тексту се наводи и цитат једног од оснивача Српске напредне странке, који наводи:

– Реч је о функционерима међу којима има председника општина и чланова Председништва странке. Ту је и двоје министара, једна жена и један мушкарац, који су се осилили, изградили своје мало царство, раде себи промоцију и богато живе – рекао је један од оснивача СНС за Објектив.

Да ли је ово, баш као што је и у претходним ситуацијама било, пуцањ у празно или је Вучић заистаодлучио да се обрачуна са својима, остаје да се види.