Прочитај ми чланак

ЧИПУЉИЋ ударио на ТУЗЛУ – Вучић: Зорана Бога молила да буде министар

0

Председник Србије Александар Вучић прокоментарисао је данас излазак Зоране Михајловић из Владе Србије. Он је рекао да је Михајловић "Бога молила да буде министар" и да јој неколико сати било потребно да све најгоре говори о својим колегама из СНС.

Вучић ће је додао да му је „много тешко да одговара, посебно кад себи неко даје нешто за право што не даје другом“.

„Да смо хтели да избацујемо некога, избацили бисмо га раније. За разлику од неких других, ми то не радимо… За разлику од неких других, ми се ни не обрачунавамо на начин на који они мисле да је потребно. Свако о себи довољно говори. Ако вам је после 10 година било потребно неколико сати да све најгоре кажете о својим колега, а пре тога сте Бога молили да будете изабрани за министра, па кад нисте, онда сте се сетили да то кажете.. Тада много више говорите о себи, него о било коме о вас“, рекао је он.

Вучић се осврнуо и на изјаву Зоране Михајловић, рекавши да је „много шума и стабала потрешено“ на глупости изговорене са разних страна.

„Ми имамо нашу странку, ја у такве ствари да се мешам – нећу. У нашој странци говори свако шта жели, како жели и никада нисмо никога избацили. Нити ћемо“, рекао је он.