Прочитај ми чланак

Чеда „ударио“ на Вучића: Једне ноћи после избора на Инфективну дошло 320 људи

0

Председник ЛДП-а Чедомир Јовановић изјавио је да се осећа добро, а на питање како се заразио корона вирусом одговорио да је данима био окружен људима који су добијали вести да су ковид позитивни.

Јовановић је за ТВ Прва казао да му је све време док је био у болници на уму било угрожавање других.

Foto: Twitter/@Ceda_Jovanovic

“Пријатеље и породицу сте угрозили, о томе много више него о било цему другом сам размишљао. Ми као друштво смо радили многе погрешне кораке, обично смо паметни када ударимо главом о зид. Болест не бира. Велика је одговорност када схватите да угрожавате некога”, рекао је Јовановић.

Говорећи о борби са корона вирусом, казао је да је тачно оно што људи могу да чују и виде, а да недостаје осећај који се, каже, стиче искуством.

“Једне ноћи дошло је 320 људи на Инфективну клинику и онда не знате како да им помогнете”, прича Јовановић и додаје да није било разлике према њему и било коме другом леченом на Инфективној клиници.

Каже да је особље било пажљиво и одговорно.

“И ти скафандери о којима се прича, знате шта је горе? Видите како их скидају, јер не могу да раде у њима. И онда ставе маску и рукавице, угрозе себе. Ако си савестан окренеш главу, да их не угрозиш. И онда седе крај тебе целе ноћи”, препричао је Јовановић искуства из болнице.

Јовановић је рекао да му је породица добро и да нема правила ко ће се заразити, али је поручио да сви морају да буду одговорни.