Прочитај ми чланак

БУРНО У СКУПШТИНИ Шешељу одузета реч! Доказивао да је шеф СНС клемпав и фрустриран

0

Током конституисање 11. сазива републичког парламента Србије опет је дошло до жустре расправе између лидера радикала Војислава Шешеља и шефа посланичке групе владајуће Напредне странке, Александра Мартиновића, иначе бившег члана СРС.

Лидер СРС Војислав Шешељ протествовао је данас што је за члана скупштинског Одбора за контролу служби безбедности предложен Игор Бечић из СНС што се није свидело шефу напредњака у Скупштини Србије, па је дошло чак између Шешеља и Мартиновића полемике на личној основи.

Тако је у једном тренутку Војислав Шешељ указао да се Александар Мартиновић определио за метод – Удри по личности опонента да не би морао доказивати неистинитост његових речи јер их иначе не можеш доказати – после чега је Мартиновић нешто Шешељу добацио (не чује се баш добро на скупштинском снимку шта је рекао), на шта је радикалски лидер одговорио:

 – Па, доказао сам прошли пут да си ти клемпав! – тражећи одмах затим од председнице Скупштине Србије Маје Гојковић да му шеф напредњачке посланичке групе више не упада у реч.

Касније, током дебате Шешељ је и даље наставио да анализира психолошки профил Мартиновића, па је чак у једном трену устврдио, да без обзира колико је он лично имао фрустрација у животу, а има их је пуно, нису биле тако јаке као што су фрустрације скупштинског шефа напредњака у детињству јер су га сви вукли за уши, после чега му је Маја Гојковић одузела реч.

Како је све то изгледало погледајте у овом видео клипу: