Прочитај ми чланак

БРЖЕ, ЈАЧЕ, БОЉЕ Вратили Вучића на тунел у Грделици (ВИДЕО)

0

Председник општине Стари град Марко Бастаћ, пре неколико дана скинуо је билборд председника Србије Александра Вучића и српског члана Председништва БиХ Милорада Додика са тунела у Грделици уз објашњење да "они нису наша светлост". Међутим, данас је освануо видео "Мој председник Александар Вучић", у којем чланови Српске напредне странке враћају билборд на старо место, уз песму "Брже, јаче, боље".

Изгледа да креативност и иновативност и нису блиски симпатизерима и члановима Српске напредне странке, ако је судити по видеу који су направили угледајући се на председника београдског Одбора Странке слободе и правде Марка Бастаћа. Наиме, они су само неколико дана по скидању билборда Вучића и Додика са тунела у Грделици на Коридору 10 „доскочили“ својим видеом у којем се види како на место старог билборда стављају нови на којем пише „Мој председник Александар Вучић“.

Славиша Булатовић, председник ГО СНС у Врању у видеу каже како су се они окупили да покажу како је Србија уређена и како никада неће дозволити битангама да се за било шта питају у овој земљи. Он је поменуо Бастаћа, рекао да је украо билборд.

– Ми смо данас дошли да покажемо њему да смо озбиљни у намери да од Србије направимо уређену државу. Ми на југу имамо посебан разлог да верујемо нашем председнику, да га подржавамо у свему што ради. Нарочито је за нас битан ауто-пут који је после толико деценија стигао до Врања. Александар Вучић је први председник који је успео да савлада Грделицу. Политици коју овом приликом покушавају да спроводе Ђилас, Јеремић на југу никада неће бити места – рекао је Булатовић.

Бастаћ је у видеу у којем се види како скида овај билборд нагласио да је разлог скидања билборда јер нам свакодневно из Србије оде 139 људи, зато што две трећине младих планира да напусти ову земљу, али и зато што су видели Ивана Бегића и зато што ови људи нису наша светлост – наводи у видео снимку.